Notícies
Recomanacions de llibres de "La Central" per aquest Nadal
Els Amics dels Museus de Catalunya fem algunes recomanacions de llibres interessants de la llibreria "La Central" per aquest Nadal.

-Helen Macdonald: H de Halcón
-Oliver Sacks: En movimiento
-Natalia Ginzburg: Les petites virtuts

 
Recuperació d'interiors històrics
Recomanem el Curs  Recuperació d'interiors històrics, que ha organitzat l'Associació per a l'Estudi del Moble i que tindrà lloc del 7 al 9 de maig del 2015,  al Museu del Disseny de Barcelona. 
Preu: 190€ (Els Amics dels Museus de Catalunya gaudiran d'un 15% de descompte)

 
Maria Navarro rep el Premi Museu de l'Aquare·la de Llança 2014
La pintora Maria Navarro, sòcia de la nostra entitat, ha estat guardonada amb el premi Museu de l'Aquarel·la de Llançà 2014. Els Amics dels Museus de Catalunya la felicitem de manera especial i li desitgem molts èxits més!
 
L'Ivam celebra el seu 25è aniversari

Per commemorar el 25è aniversari, el museu ha organitzat una exposició que acull les seves millors 400 obres. Entre les peces que inclou la mostra hi ha interessants treballs  de Duchamp, Miró, Tàpies, Chillida, Pollock, Warhol i Fontcuberta.

Més informació

 
Le Corbusier al CaixaForum Barcelona

Els Amics dels Museus de Catalunya recomanem l'exposició monogràfica que el CaixaForum Barcelona dedica a l'arquitecte Le Corbusier.

Més informació

 
Amics dels Museus de Catalunya a la Cadena Ser
 

Els Amics dels Museus de Catalunya vam sortir al programa "La carpeta" de la Cadena Ser!!!

Escoltar fragment radiofònic

 
 
Homenatge a Joaquim Folch i Torres. Historiador, crític d'art i museòleg (1886-1963). En el cinquant
Més informació
 
Projecte de conservació dels murals de la capella de Sant Miquel del Reial Monestir de Pedralbes

Anna Castellano, Conservadora en Cap del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, anima els amants de l'art i la cultura a col·laborar amb la plataforma de microfinançament col·lectiu per tirar endavant el projecte de conservació dels murals de la capella de Sant Miquel del Reial Monestir de Pedralbes.

Llegir més

 

 
Seminari "Imatge, devoció i identitat a l'època moderna (ss. XVI-XVIII)"
 

Recomanem el seminari "Imatge, devoció i identitat a l'època moderna (ss. XVI-XVIII)" que  tindrà lloc el 19-21 de novembre a l'aula Ramon i Cajal  de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB).

Per a més informació i inscripcions:

 http://www.imatgedevocioidentitat.wordpress.com

 
 
Inauguració de l'exposició: Dalí-Cadaqués, un vincle captat per Joan Vehí
 

El proper dimecres 19 de setembre a les 19.30 h tindrà lloc l’obertura de l’exposició fotogràfica Dalí-Cadaqués, un vincle captat per Joan Vehí’. En aquest primer dia d’exposició, el fotògraf Joan Vehí estarà acompanyat de l’arquitecte i exregidor de Barcelona Im. Sr. Oriol Bohigas, i de l’historiador i alcalde de Figueres Im. Sr. Santi Vila, que descobriran aspectes històrics de la vinculació de Dalí a l’Empordà i de l’empremta que hi va deixar. Els rebran l’Im. Sr. Antoni Vives, regidor del Districte de les Corts, i l’Ima. Sra. Gloria Martín, presidenta del Consell Municipal de les Corts.

Aquesta exposició romandrà oberta fins al dia 3 de novembre. Està distribuïda en 3 espais amb temàtiques diferents:

La inspiradora de Dalí a la Roca Barcelona Gallery

L'amfitrió sol·lícit al districte de les Corts

Dalí íntim al Pedralbes Centre

 

Informació a: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 
 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>