Notícies
"Júlia. El Desig" Exposició Ramon Casas al Cercle del Liceu

El Cercle del Liceu obre les seves portes per oferir, del 9 de maig al 20 de juliol, l'exposició “Júlia, el desig. Ramon Casas”. Els Amics dels Museus de Catalunya recomanem que no us la perdeu!!

“Júlia, el desig. Ramon Casas” és una mostra inèdita i única amb la musa del pintor Ramon Casas, Julia Peraire, com a fil conductor. L'exposició retrata per primera vegada a Júlia en totes les seves vessants: como a dona fatal, flamenca i senyora. La mostra, organitzada pel Cercle del Liceu amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i comissariada per Isabel Coll Mirabent, s’inaugura dins del marc Any Ramon Casas reunint un centenar d’obres i objectes, la majoria provinents de col·leccions particulars.
Les visites són exclusivament amb visita guiada. De dilluns a dissabte, les visites són a les 10h, 11 h, 12h, 13h, 16h, 17h i 18h. Els diumenges, podeu visitar l'exposició a les 10h, 11h, 12h, i 13h. El preu de les entrades, que es poden comprar a Ticketmaster o a les taquilles del Liceu, tenen un preu de 14:50 €

Entrades: https://www.ticketmaster.es/es/entradas-familia/julia-el-desig-exposicio-ramon-casas/20691/

 
Recomanacions de llibres de "La Central" per aquest Nadal
Els Amics dels Museus de Catalunya fem algunes recomanacions de llibres interessants de la llibreria "La Central" per aquest Nadal.

-Helen Macdonald: H de Halcón
-Oliver Sacks: En movimiento
-Natalia Ginzburg: Les petites virtuts

 
Recuperació d'interiors històrics
Recomanem el Curs  Recuperació d'interiors històrics, que ha organitzat l'Associació per a l'Estudi del Moble i que tindrà lloc del 7 al 9 de maig del 2015,  al Museu del Disseny de Barcelona. 
Preu: 190€ (Els Amics dels Museus de Catalunya gaudiran d'un 15% de descompte)

 
Maria Navarro rep el Premi Museu de l'Aquare·la de Llança 2014
La pintora Maria Navarro, sòcia de la nostra entitat, ha estat guardonada amb el premi Museu de l'Aquarel·la de Llançà 2014. Els Amics dels Museus de Catalunya la felicitem de manera especial i li desitgem molts èxits més!
 
L'Ivam celebra el seu 25è aniversari

Per commemorar el 25è aniversari, el museu ha organitzat una exposició que acull les seves millors 400 obres. Entre les peces que inclou la mostra hi ha interessants treballs  de Duchamp, Miró, Tàpies, Chillida, Pollock, Warhol i Fontcuberta.

Més informació

 
Le Corbusier al CaixaForum Barcelona

Els Amics dels Museus de Catalunya recomanem l'exposició monogràfica que el CaixaForum Barcelona dedica a l'arquitecte Le Corbusier.

Més informació

 
Amics dels Museus de Catalunya a la Cadena Ser
 

Els Amics dels Museus de Catalunya vam sortir al programa "La carpeta" de la Cadena Ser!!!

Escoltar fragment radiofònic

 
 
Homenatge a Joaquim Folch i Torres. Historiador, crític d'art i museòleg (1886-1963). En el cinquant
Més informació
 
Projecte de conservació dels murals de la capella de Sant Miquel del Reial Monestir de Pedralbes

Anna Castellano, Conservadora en Cap del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, anima els amants de l'art i la cultura a col·laborar amb la plataforma de microfinançament col·lectiu per tirar endavant el projecte de conservació dels murals de la capella de Sant Miquel del Reial Monestir de Pedralbes.

Llegir més

 

 
Seminari "Imatge, devoció i identitat a l'època moderna (ss. XVI-XVIII)"
 

Recomanem el seminari "Imatge, devoció i identitat a l'època moderna (ss. XVI-XVIII)" que  tindrà lloc el 19-21 de novembre a l'aula Ramon i Cajal  de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB).

Per a més informació i inscripcions:

 http://www.imatgedevocioidentitat.wordpress.com

 
 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>